Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fansite André Hazes weer in de lucht

Shownieuws

De website Andréhazesfan.nl gaat dinsdag weer online. De makers van de fansite hebben met hun advocaat besloten de Hazessite weer te lanceren.

De website Andréhazesfan.nl gaat dinsdag weer online. De makers van de site, Arnold en Marion van der Horst, hebben met hun advocaat besloten de site weer te lanceren. Vorige maand werden zij er door Rachel Hazes van beschuldigd dat ze onrechtmatig gebruik maakten van beeld- en geluidsmateriaal van de overleden zanger. Ook vond ze dat er zonder respect over haar werd gesproken.

Op de site kunnen fans foto's, muziek en songteksten van Hazes plaatsen en bekijken. Volgens Marion van der Horst heeft Rachel niet de exclusieve rechten die ze denkt te bezitten. "We hebben bewijsmateriaal dat Rachel niet op elke foto recht heeft die wij gebruiken."

Ook al zijn beide partijen er nog niet uit, de fansite gaat volgens Marion van der Horst hoe dan ook dinsdagavond weer de lucht in. "We wachten de reactie van Rachel af en hopen dat we om de tafel kunnen gaan zitten om een oplossing te vinden." De webmasters willen geen ruzie meer. "Het is de enige echte Hazesfansite", zegt Marion van der Horst.

Rachel Hazes heeft onlangs bekendgemaakt de site Andrehazes.nl helemaal up-to-date te zullen maken, zodat de site een thuis wordt voor de echte Hazesfan.

André Hazes overleed in september 2004. Hij was 53 jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen