Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Solocarrière Emma Bunton voorbij'

Shownieuws

Emma Bunton zet een punt achter haar solocarrière. De zangeres laat weten de beslissing in overleg met platenmaatschappij Universal te hebben genomen.

Emma Bunton zet een punt achter haar solocarrière. De zangeres heeft die beslissing genomen in overleg met platenmaatschappij Universal. Dat meldt de Britse website Thepeople.co.uk. Reden voor het besluit van de vroegere Spice Girl waren de teleurstellende verkoopcijfers van haar onlangs verschenen album, 'Life in mono'. Het album reikte niet verder dan de 65e plaats in de Album Top 100 in Groot-Brittannië. Haar single 'All I need to know' haalde de Top 40 niet.

Bunton is zwanger van haar eerste kind en wil zich op het moederschap richten. "Emma ziet het van de zonnige kant in en kan nu helemaal voor het moederschap gaan", vertelt een bron aan de site.

Vorige week werd bekend dat de Spice Girls weer bij elkaar komen. De dames zouden zes maanden gaan touren langs de Britse poppodia. De Spice Girls werden in de jaren negentig bekend met hits als 'Wannabe' en 'Stop'. Ze verkochten wereldwijd meer dan 55 miljoen albums.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen