Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dagboeken Anna Nicole te koop op eBay

Shownieuws

Op de veilingsite eBay worden twee dagboeken van Anna Nicole Smith aangeboden. Verwacht wordt dat de hersenspinsels van Smith acht ton kunnen opbrengen.

Op de Amerikaanse veilingsite eBay worden twee dagboeken van Anna Nicole Smith aangeboden. De verkoper heeft een minimumbedrag van achttienduizend euro vastgesteld. Verwacht wordt dat de hersenspinsels van Anna Nicole tussen vier en acht ton opbrengen. De veiling sluit donderdag.

De dagboeken van Anna Nicole, wier echte naam Vicky Lynn Hogan luidde, dateren uit 1992 en 1994. Op het eerste staat met grote letters geschreven: 'Vickie Smith, niet lezen!' Het tweede dagboek is een agenda van Guess Jeans, het kledingmerk waarvoor het voluptueuze model een reclamecampagne deed.

In haar persoonlijke dagboeken onthult Anna Nicole onder meer dat ze een hekel had aan seks. "Ik haat het dat mannen altijd seks willen. Ik haat seks."

Uit de boeken blijkt ook dat ze haar gewezen man, de 63 jaar oudere oliemiljardair Howard Marshall II, bedroog. Ze heeft het over een Tim, David en Clay. Hiermee worden de geruchten dat de rondborstige Playmate de hoogbejaarde trouwde om zijn geld extra gevoed. Smith vocht tot haar dood met de familie van Marshall om zijn miljoenen.

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari nadat ze onwel was geworden in een hotelkamer in Florida. Naar de doodsoorzaak loopt nog een onderzoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen