Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kate en Pete vinden liefdesnestje'

Shownieuws

Kate Moss en Pete Doherty hebben hun oog laten vallen op een liefdesnestje aan Belsize Park in Londen. Het stulpje heeft een prijskaartje van 7,3 miljoen euro.

Kate Moss en haar liefje Pete Doherty hebben hun oog laten vallen op een liefdesnestje aan Belsize Park in Londen. Dat verklapt een anonieme bron in de Britse boulevardkrant The Sun. Het stulpje is gebouwd in Georgische stijl, heeft vijf slaapkamers en een prijskaartje van een slordige 7,3 miljoen euro. Het wordt de eerste gezamenlijke woning voor de twee.

De verhuizing zou wel eens het einde van de rust kunnen betekenen voor Gwyneth Paltrow en Chris Martin. Het optrekje bevindt zich op een steenworp afstand van het ecologisch verantwoorde huishouden van het stel. "Kate en Pete hebben gekeken naar het huis en zijn dolenthousiast," weet de bron. "Ze vinden het geweldig omdat er mogelijkheden zijn om de woning verder af te zonderen van de straat."

Het gezin Paltrow-Martin leeft strikt vegetarisch, gebruikt alleen biologische zeep en is niet vaak te vinden in het wilde Londense nachtleven. De band Coldplay, waar Martin voorman is, zou leden ontslaan die harddrugs gebruiken.

Moss en Doherty zijn uit ander hout gesneden. De zanger van Babyshambles zou begin deze maand nog een lepel hebben meegesmokkeld naar de toiletten bij de NME Awards. Lepels worden onder meer gebruikt om heroïnepoeder in op te warmen, zodat de drug vloeibaar wordt.

Van Moss is bekend dat ze niet vies is van een lijntje cocaïne. Vorig jaar circuleerde een video op internet waarop te zien is hoe ze zich tegoed doet aan het witte poeder. Inmiddels zou het eigenzinnige supermodel zijn afgekickt.

Martin en Paltrow zijn niet de enige beroemde bewoners van Belsize Park. Andere sterren die zich op de komst van Moss en Doherty kunnen voorbereiden, zijn radio-dj Chris Evans, popprinses Billie Piper, acteur en komiek David Walliams en Oasis-gitarist Noel Gallagher.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen