Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie zegt toch ja tegen rol

Shownieuws

Angelina Jolie heeft ingestemd met een rol in de nieuwe thriller 'Wanted'. Onlangs verzekerde ze nog dat ze de komende tijd niet aan het werk zou gaan.

(Novum/AP) - Angelina Jolie heeft ingestemd met een rol in de nieuwe thriller 'Wanted'. Onlangs had ze nog bezworen dat ze de komende tijd niet aan het werk zou gaan. De actrice is momenteel in Vietnam voor de adoptie van de 3-jarige Pax Thien. Om het jongetje aan zijn nieuwe thuis in de Verenigde Staten te laten wennen, zou Jolie voorlopig niet willen werken. Dat zei ze in een interview in een Vietnamese krant.

De 31-jarige Jolie heeft nog drie kinderen: Maddox, Zahara en Shiloh. "Zij zijn op dit moment het belangrijkste in mijn leven", liet Jolie weten. De actrice en haar partner Brad Pitt staan er om bekend dat ze hun kroost altijd mee nemen naar filmopnamen.

Waarom Angelina toch ja tegen de rol heeft gezegd is niet bekend. Wel meldt filmvakblad Variety dat ze pas toezegde toen Dean Georgaris haar rol had herschreven. Daarbij zou hij rekening hebben gehouden met haar wensen. Georgaris schreef eerder het script van 'Lara Croft tomb raider: the cradle of life'. De opnamen van 'Wanted' gaan in mei van start in Oost-Europa. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Morgan Freeman en James McAvoy.

De agenda van Angelina is goed gevuld. Later dit jaar is ze te zien in 'A mighty heart', over de moord op journalist Daniel Pearl, en in 'Beowulf', van regisseur Robert Zemeckis. Verder heeft ze een rol geacccepteerd in de volgende film van Clint Eastwood, 'The changeling', waarvan de opnamen in het najaar beginnen. Daarna gaat ze spelen in 'Atlas shrugged', naar een boek van Ayn Rand.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen