Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miryanna van Reeden is verliefd op Argentinië

Shownieuws

Miryanna van Reeden is verliefd op Argentinië, waar ze is voor de opnamen van de nieuwe Net 5-serie Julia's Tango. "Ik leef als God in Frankrijk."

Ze heeft nog een tijdje geprobeerd er nuchter onder te blijven, maar Miryanna van Reeden kan er niet meer omheen. Ze is smoorverliefd op Argentinië. De 39-jarige actrice is in het land voor de opnamen van de nieuwe Net 5-serie Julia's Tango, die maandag van start ging. De serie vertelt het verhaal van vier eigenzinnige vrouwen die een bed & breakfast beginnen in Buenos Aires.

Van Reeden leeft naar eigen zeggen als God in Frankrijk. "Je hebt hier alles. Mooie winkels met kleding die niet alleen origineel is, maar die ook met heel veel aandacht is bedacht en gemaakt. Ook in restaurants tref je geen voorverpakt koekje aan en het brood is zelfgebakken. Dat maakt me nou zo gelukkig!"

De cast is voor vier maanden in Argentinië. Over anderhalve maand komen Van Reeden en haar collega's naar huis. Een beetje heimwee heeft de brunette wel na tweeënhalve maand, maar dat betekent niet dat ze graag terug wil naar Nederland. Liever haalt Miryanna iedereen die ze mist naar Argentinië. Ze is nog lang niet klaar met Buenos Aires en weet nu al dat ze hoe dan ook volgend jaar rond dezelfde tijd teruggaat. "Dan is het uitverkoop!"

Julia's Tango is een serie die licht van toon is, maar ook weer niet zo licht dat hij wegwaait, vindt Van Reeden. En dat is mede te danken aan haar collega-actrices Kim Pieters, Peggy Vrijens en Tina de Bruin, met wie ze 'hartstikke blij' is. "Iemand cast je als vriendinnen en dan word je het in het echt. Dat geluk hebben wij. We lachen veel en er is nog geen onvertogen woord gevallen. Iedereen denkt dat er het haat en nijd is, maar eerlijk gezegd heb ik daar nog niets van meegemaakt: je zit immers allemaal in dezelfde serie, waarvan je allemaal hoopt dat die mooi wordt. Dat schept gelijk al een band."

Ook met de Argentijnse crew is het lachen, gieren en brullen. "Niet iedereen spreekt Engels en ons Spaans is behoorlijk belabberd, maar gezellig wordt het toch wel, ook met de taalbarrière en cultuurverschillen." De missie is wat Miryanna betreft nu al geslaagd. Julia's Tango is niet alleen leuk om te maken. Het wordt ook een leuke serie, belooft ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen