Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling verwondert zich over moederschap

Shownieuws

Tori Spellling vindt het 'gaaf' om moeder te zijn. "Ik wist niet dat je na een paar dagen al zo veel van iemand kunt houden", schrijft ze op haar MySpace-blog.

Tori Spellling vindt het 'gaaf' om moeder te zijn. "Ik had geen idee dat je na een paar dagen al zo veel van iemand kunt houden", schrijft ze op haar MySpace-blog. Vorige week beviel de 33-jarige actrice van een zoon. Tori en haar man, Dean McDermott, noemden het jongetje Liam Aaron McDermott. De tweede naam van de baby is een eerbetoon aan de vorig jaar overleden vader van Tori, tv-producent Aaron Spelling.

De Beverly Hills 90210-ster zegt dat ze de hele dag in verwondering naar haar spruit kan staren. Volgens haar is Liam een knap mannetje. "Ik ben misschien bevooroordeeld, maar hij is echt prachtig", vertelt ze trots.

Het gaat de kersverse moeder momenteel voor de wind. Dinsdag begint de realityserie van het stel, 'Tori & Dean: inn love', op de Amerikaanse televisie. Bovendien ziet het ernaar uit dat het contact met haar moeder Candi hersteld wordt. De ruzie tussen de twee zou zijn ontstaan toen Tori twee maanden na haar scheiding van Charlie Shanian alweer trouwde met Dean McDermott. Om dezelfde reden zou ze haar vader tien maanden niet hebben gezien. Het nieuws van zijn overlijden moest ze daardoor via via vernemen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen