Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna Moakler en Travis Barker weer bij elkaar

Shownieuws

Shanna Moakler en Travis Barker, zijn weer een stel. De drummer en zijn vrouw besloten vorig jaar te gaan scheiden, maar ze lijken nu gelukkiger dan ooit.

Shanna Moakler en Travis Barker, zijn weer een stel. De twee besloten vorig jaar te gaan scheiden, maar ze lijken nu gelukkiger dan ooit. "Ik ben stapelverliefd op mijn man", vertelt Moakler in het Amerikaanse tijdschrift People. Ze ontkent dat ze zwanger is.

De 32-jarige blondine en Barker, de drummer van Blink 182, besloten eerder als vrienden uit elkaar te gaan. Ze gooiden de eerste maanden na de breuk wel met modder. De 30-jarige drummer zou een affaire met Paris Hilton hebben gehad. Dat leverde een ruzie op. Vorig jaar werdde muzikant met Paris gespot op een terras in Amsterdam. Op zijn beurt beschuldigde Barker zijn ex-geliefde van overspel tijdens het huwelijk.

Vorige maand kwam een geruchtenstroom op gang over een eventuele verzoening, nadat het stel kussend was gesignaleerd in clubs in Las Vegas en Los Angeles. De voormalige Miss USA Moakler ontkende toen een dat sprake was van een hereniging.

Moakler en Barker trouwden in 2004. Ze hebben twee kinderen, zoon Landon (3) en dochter Alabama (1). Ook heeft Moakler een 7-jarige dochter uit een eerdere relatie. Het leven van de Barkers was te volgen op MTV in de realitysoap 'Meet the Barkers'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen