Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prothese Heather Mills blijft keurig zitten

Shownieuws

Heather Mills heeft maandag haar debuut gemaakt in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. De jury was tevreden over de prestaties van de blondine.

(Novum/AP) - Heather Mills heeft haar debuut gemaakt in de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Van tevoren grapte de 39-jarige blondine dat ze bang was voor rondvliegende lichaamsdelen, maar die bleek ongegrond. Haar beenprothese bleef stevig vast zitten, zelfs na de schop in de lucht waarmee de dans eindigde.

De jury was tevreden over de prestaties van de toekomstige ex-vrouw van Paul McCartney en noemde haar optreden elegant. "Je hebt meer lef dan Rambo", zei een jurylid. De enige kritiek die ze kreeg, was dat haar bovenlijf te gespannen was.

Mills is de eerste deelneemster aan het dansspektakel met een handicap. Ze verloor veertien jaar geleden bij een motorongeluk een gedeelte van haar linkerbeen. De Britse neemt het in het programma op tegen bokskampioene Laila Ali, de dochter van Muhammad Ali, en Beverly Hills 90210-acteur Ian Ziering.

De blondine werd vooral bekend door haar huwelijk met ex-Beatle Paul McCartney. Ze liggen al geruime tijd in scheiding. De twee, die vier jaar getrouwd waren, hebben een dochtertje van 3, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen