Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kus zingt titelsong voor animatiefilm 'Haaibaai'

Shownieuws

Het nummer 'Mama' van de meidengroep Kus wordt de titelsong voor de animatiefilm 'Haaibaai'. In de videoclip van 'Mama' zijn beelden van de film te zien.

Het nummer 'Mama' van de meidengroep Kus wordt de titelsong voor de animatiefilm 'Haaibaai'. Dat heeft het management van de band maandag bekendgemaakt. In de videoclip van 'Mama' zijn beelden van de film te zien. Ook doen de vier zangeressen, Monique, Meike, Fleur en Anouk auditie voor een stemrol in 'Haaibaai'.

Kus brak in 2005 door met het nummer 'Lekker ding', dat in de Mega Top 100 de eerste positie bereikte. Daarna volgden 'Natuurtalent' en 'Het topje van m'n zus'. Het viertal kreeg vorig jaar uit handen van Jan Smit een Gouden Award voor hun debuutalbum 'Allereerste kus', waarvan 35 duizend exemplaren verkocht waren. Verder startte de band vorig jaar een theatertour en een eigen televisieserie, Kus de Dag.

De van oorsprong Koreaanse animatiefilm 'Haaibaai' is vanaf 16 mei in de Nederlandse bioscopen te zien. De film gaat over de kleine vis Pi. Hij verliest zijn ouders en gaat bij zijn tante in het exotische rif wonen. Daar ontmoet hij Cordelia, op wie hij verliefd wordt. Maar Troy, een gemene tijgerhaai, is ook verliefd op Cordelia en domineert het rif waar Pi woont.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen