Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Britney Spears rommelend betrapt in de bosjes'

Shownieuws

Britney Spears is betrapt terwijl ze aan het rommelen was met een onbekende man in de bosjes van de ontwenningskliniek waar ze verblijft.

Britney Spears is betrapt terwijl ze aan het rommelen was met een onbekende man in de bosjes van de ontwenningskliniek waar ze verblijft. Dat meldt een bron aan de Britse krant Daily Star. Nu Spears wat langer in de kliniek in Malibu zit, geniet ze steeds meer vrijheid.

Zodoende was ze met de man eerst een onschuldig potje tennis aan het spelen. Dat was van korte duur, want het stel verdween al snel tussen de bladeren. Van seks was geen sprake, weet de bron, maar wel zouden de vonken er vanaf zijn gevlogen.

Naar aanleiding van het incident zou de popprinses flink op haar kop hebben gekregen. Het is in de kliniek verboden om er een 'relatie' op na te houden met een medepatiënt .

Het is niet de eerste keer dat de 25-jarige Spears is gezien in het gezelschap van een manspersoon met wie ze aan het afkicken is. Vorige week meldden verschillende media dat ze haar nieuwe liefde had gevonden in gitarist Jason Filywa, die ze had ontmoet tijdens een bijeenkomst van de Anonieme Alcoholisten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen