Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Naomi Campbell begint met verplicht dweilen

Shownieuws

Naomi Campbell is maandag begonnen met de taakstraf die ze kreeg omdat ze haar huishoudster zou hebben mishandeld. Ze moet in een pakhuis vloeren dweilen.

Naomi Campbell is maandag begonnen met de taakstraf die ze kreeg omdat ze haar huishoudster zou hebben mishandeld. Het Britse topmodel werd 's ochtends verwacht in een pakhuis in Manhattan, waar ze vloeren moet dweilen. Het model had uitstel aangevraagd vanwege een aantal shows die ze nog moest lopen.

Het model kreeg naast haar taakstraf ook therapie om haar driftbuien onder controle te houden. Daarnaast moest ze de ziekenhuisrekening van haar huishoudster betalen. De donkere schone is in totaal zes keer aangeklaagd en heeft gezegd in twee gevallen schuldig te zijn.

De 36-jarige Campbell liet onlangs weten zich te schamen voor haar uitbarstingen en beloofde beterschap.

Campbell werd op 15-jarige leeftijd ontdekt door het modellenbureau Elite. Ze schitterde kort daarna op de cover van Voque en Elle. Ook was ze de eerste donkere schoonheid die op de cover van het Amerikaanse tijdschrift Time stond. Verder liep ze shows voor merken als Dolce & Gabanna, Versace en Valentino.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen