Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook Nederlands filmpubliek gek op Eddie Murphy

Shownieuws

In Amerika was de nieuwe komedie van Eddie Murphy al een succes. Maar nu is 'Norbit' ook in Nederland binnengekomen op de eerste plaats van de box office.

In Amerika was de nieuwe komedie van Eddie Murphy al een succes, maar nu is 'Norbit' ook in Nederland binnengekomen op de eerste plaats van de box office. In de film neemt Murphy drie rollen voor zijn rekening, waaronder die van superzwaarlijvige vrouw. De productie was goed voor een opbrengst van 550 duizend euro. De film draait sinds donderdag in de Nederlandse bioscopen.

'Music & Lyrics', met Hugh Grant en Drew Barrymore', moest zijn nummer 1-postitie in de lijst van films met de hoogste omzet afstaan, en zakte naar de tweede plaats. De nummer twee van vorige week 'Hannibal rising', over de jeugd van kannibaal Hannibal Lecter, zakte ook een plaatsje.

De nieuwe Nederlandse komedie 'Dennis P.' debuteert op een elfde plaats in de lijst, met een omzet van bijna zestigduizend euro. De film vertelt het waargebeurde verhaal van de grootste diamantroof in de Nederlandse geschiedenis. Edo Brunner en Nadja Hüpscher spelen de hoofdrollen.

In de Verenigde Staten wist spektakelfilm '300' de nummer 1-positie te behouden, met een opbrengst van 23,4 miljoen euro. De film debuteerde vorige week met 53 miljoen euro. 'Wild hogs' met John Travolta bleef op twee staan en op drie debuteerde 'Premonition', de nieuwe film van Sandra Bullock.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen