Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paparazzi moeten Leonardo DiCaprio met rust laten

Shownieuws

Leonardo DiCaprio en zijn vriendin Bar Refaeli moeten met rust worden gelaten. Journalisten hebben de opdracht gekregen op gepaste afstand te blijven.

Leonardo DiCaprio en zijn vriendin Bar Refaeli moeten met rust worden gelaten. Journalisten hebben de opdracht gekregen op gepaste afstand van de acteur en het model te blijven, meldt het Britse persbureau Reuters. Maandag raakten de paparazzi slaags met de lijfwachten van het stel.

DiCaprio en Refaeli brengen momenteel een bezoek aan Israël. Sinds zij zondag aankwamen in het geboorteland van de 21-jarige Bar worden zij onophoudelijk belaagd door journalisten. Maandag ontstond een opstootje tussen de paparazzi en de beveiliging van het sterrenkoppel, waarop twee bodyguards voor verhoor werden meegnomen naar het politiebureau.

Volgens een woordvoerder van DiCaprio zijn de lijfwachten enkele uren later zonder aanklacht vrijgelaten. Hij vertelt dat er vervolgens een straatverbod is uitgevaardigd voor enkele journalisten die betrokken waren bij de vechtpartij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen