Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adoptieproces gaat sneller dan verwacht voor Jolie

Shownieuws

De adoptie van een Vietnamees kindje door Angelina Jolie is waarschijnlijk al begin volgende maand rond. Aanvankelijk leek dit enkele maanden te gaan duren.

Adoptieproces gaat sneller dan verwacht voor Jolie

(Novum/AP) - Angelina Jolie kan het Vietnamese kindje dat zij wil adopteren waarschijnlijk al begin volgende maand mee naar huis nemen. Dat heeft een hooggeplaatste Vietnamese adoptiebeambte dinsdag bekendgemaakt. Aanvankelijk leek het erop dat het adoptieproces enkele maanden in beslag zou nemen, maar het ziet er nu naar uit dat de procedure al over enkele weken is afgerond.

De adoptie zou zo snel gaan, omdat het 3-jarige jongetje al wat ouder is en de papieren voor zijn adoptie daarom al bijna compleet waren. Zodra het papierwerk compleet is kunnen Angelina en haar vriend Brad Pitt hun nieuwe kind op komen halen uit het weeshuis in Ho Chi Minhstad, waar hij vlak na zijn geboorte werd opgenomen.

Het jongetje, van wie de naam niet bekend is gemaakt, werd volgens de directeur van het weeshuis na zijn geboorte achtergelaten in een ziekenhuis. Hij werd naar het Tam Binh-weeshuis gebracht, waar tevergeefs is geprobeerd zijn ouders te vinden. Volgens de directeur gaat het om een gezonde jongen, die goed kan opschieten met de andere kinderen, maar wel wat verlegen is. Verder zou hij erg van voetballen houden.

Brad en Angelina kozen het kindje vorig jaar uit tijdens een verrassingsbezoek aan het kindertehuis. Het acteurskoppel heeft drie kinderen: de in Cambodja geboren Maddox (5), de uit Ethiopië afkomstige Zahara (2) en Shiloh (negen maanden), die Jolie zelf ter wereld bracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen