Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling vindt zijn ego te groot

Shownieuws

Gerard Joling vindt zichzelf ongeschikt om een deelnemer aan 'So you wannabe a popstar' te coachen. "Mijn ego is daar veel te groot voor", zegt de entertainer.

Gerard Joling, de medepresentator van het tv-programma 'So you wannabe a popstar' zou zelf geen bekende Nederlander willen coachen voor de talentenjacht. "Mijn ego is daar veel te groot voor", zegt de 46-jarige Joling deze week in de televisiegids Tros Kompas. "Als je gaat coachen, moet je dag en nacht met zo'n artiest bezig zijn, maar ik vind zelf zingen veel te leuk", verklaart hij.

Ook co-presentator Nance zou niet met de coaches willen ruilen. "Nee, daar ben ik niet goed genoeg voor", zegt ze. De 33-jarige presentatrice werd bekend als zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven. Ze zou wel iemand kunnen coachen in het omgaan met plotselinge beroemdheid. "Die begeleiding heb ik zelf in de tijd van Twenty 4 Seven gemist."

In 'So you wannabe a popstar' worden elf bekende Nederlanders omgetoverd tot ware popsterren. Onder anderen Jochem van Gelder, Tanja Jess, Roxeanne Hazes en politicus Hilbrand Nawijn doen een gooi naar de roem van een popster. Ze krijgen dagelijks zang- en dansles van coaches die hun sporen in de muziekwereld ruimschoots hebben verdiend. De show is vanaf vrijdag wekelijks live te zien op SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen