Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bodyguards DiCaprio opgepakt in Israël

Shownieuws

Twee lijfwachten van Leonardo DiCaprio zijn opgepakt. Ze raakten slaags met journalisten tijdens een bezoek van de acteur en zijn vriendin aan Jeruzalem.

Twee lijfwachten van Leonardo DiCaprio zijn maandagavond in Jeruzalem opgepakt. De bodyguards raakten tijdens een bezoek van de 32-jarige acteur en zijn vriendin Bar Refaeli aan de Israëlische stad slaags met journalisten. Dat meldt het persbureau Reuters.

De Hollywood-ster en het topmodel verlieten juist het tunnelstelsel bij de Westelijke muur, beter bekend als de Klaagmuur, toen zij door fotografen werden belaagd. Daarop ontstond een opstootje tussen de paparazzi en de beveiliging van het sterrenkoppel, waarbij meerdere journalisten klappen zouden hebben opgelopen. Een woordvoerder van de plaatselijke politie vertelt het Britse persbureau dat twee lijfwachten vervolgens voor verhoor zijn meegenomen naar het politiebureau.

Er gaan al een jaar lang geruchten over een relatie tussen DiCaprio en Refaeli, maar ze werden nooit eerder samen in het openbaar gezien. Hun poging een anoniem bezoek te brengen aan het geboorteland van de 21-jarige Bar liep in het honderd, omdat er toevallig een groep entertainmentjournalisten in hetzelfde vliegtuig zat. Deze journalisten volgen DiCaprio en Refaeli fanatiek door Israël sinds zij daar zondag aankwamen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen