Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marc Jacobs opgenomen in ontwenningskliniek

Shownieuws

Ontwerper Marc Jacobs heeft zich laten opnemen in een ontwenningskliniek. Hij gebruikte zeven jaar geen drank en drugs, maar heeft nu een terugval.

(Novum/AP) - Na Britney Spears en Robbie Williams heeft nu ook de Amerikaanse ontwerper Marc Jacobs zich laten opnemen in een ontwenningskliniek. Jacobs heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij zich vroeger te goed heeft gedaan aan drank en drugs, maar de afgelopen zeven jaar zou hij nuchter zijn geweest. Nu hij een terugval heeft, zat er voor hem niets anders op dan zich onmiddellijk bij een kliniek te melden.

De zakenpartner van Jacobs, Robert Duffy, vindt dat de ontwerper daarmee de juiste beslissing heeft genomen. "Godzijdank erkent hij zijn probleem en kiest hij ervoor er iets tegen te doen", zegt hij in het blad Women's Wear Daily.

De 42-jarige Jacobs staat bekend om zijn neus voor nieuwe trends. Hij is artistic director van het Franse modehuis Luis Vuitton, maar heeft ook al jaren een succesvolle eigen lijn. Zijn shows worden aanhoudend bezocht door een scala aan sterren. Zo behoren onder anderen Lenny Kravitz, Joss Stone en Rod Stewart tot zijn fans. Filmmaker Sofia Coppola beschouwt hij als zijn muze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen