Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon identificeert zich met Robbie Williams

Shownieuws

Gordon voelt zich verbonden met Robbie Williams, die onlangs afkickte van zijn medicijnverslaving. Hij vertelt zijn leven de afgelopen tijd te hebben gebeterd.

Gordon voelt zich verbonden met Robbie Williams. Dat vertelde de zanger maandag in RTL Boulevard, waar hij gastpresentator was.

De Britse artiest werd afgelopen week ontslagen uit de kliniek waar hij afkickte van zijn medicijnenverslaving. De blonde krullenbol zegt, net als Williams, zijn leven de afgelopen tijd te hebben gebeterd. "Ik heb een heel slecht leven geleid, met heel veel ellende en narigheid. En ik heb mezelf onlangs opgepakt omdat ik dacht: als je er nu niets aan doet, dan word je nooit gelukkig", vertelt hij. "Ik ben dan wel niet een kliniek ingegaan, maar ik heb wel goed naar mezelf gekeken en mijn leven omgegooid."

In De Telegraaf vertelde de zanger maandagochtend al dat hij in december naar zijn huis in Zuid-Afrika is gegaan om tot zichzelf te komen. Hij zat op dat moment in een 'diep dal' na het verbreken van zijn relatie met Bartho Boer. In zijn huis in het Afrikaanse land heeft hij besloten al zijn slechte gewoontes af te zweren. "Ik drink geen alcohol meer, ik ben 25 kilo afgevallen en heb ook het feesten even op een lager pitje gezet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen