Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Speciale laatste aflevering voor BBC-comedy Extras

Shownieuws

De makers van de comedy Extras, Ricky Gervais en Stephen Merchant, sluiten de serie af met een speciale aflevering. Er komt geen derde seizoen van de serie.

De makers van de BBC-serie Extras, Ricky Gervais en Stephen Merchant, sluiten de serie af met een speciale laatste aflevering. De twee komen niet met een derde seizoen van de succesvolle comedyserie. Zo wordt het tv-programma op dezelfde manier beëindigd als de tv-serie The Office, een andere creatie van Gervais en Merchant. Dat meldt de BBC maandag.

Een woordvoerster van de 45-jarige Gervais laat weten dat hij en Merchant nog in de beginfase van het project zitten. "We hebben nog geen details over de cast en er zijn ook nog geen data bekend."

In Extras wordt het wel en wee van de figuranten Andy Millman (Ricky Gervais) en Maggie Jacobs (Ashley Jensen) gevolgd. Merchant speelt Darren Lamb, de agent van Millman. In het programma doken veel Hollywoodsterren op, zoals Kate Winslet, Ben Stiller, Robert De Niro en Samuel L. Jackson. Extras won vorig jaar een Gouden Roos in de categorie 'beste sitcom'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen