Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nummer 1-hit voor Girls Aloud en Sugababes

Shownieuws

Girls Aloud en de Sugababes zijn met hun single 'Walk this way' op de eerste plaats binnengekomen in de Britse hitlijsten. De opbrengst is voor een goed doel.

De meidengroepen Girls Aloud en de Sugababes zijn met hun single 'Walk this way' op de eerste plaats binnengekomen in de Britse hitlijsten. De meiden hebben een cover gemaakt van de klassieker van hiphopformatie Run DMC en rockband Aerosmith. De opbrengst van de single gaat naar Comic Relief, een organisatie die hulp biedt aan Afrika en minderbedeelden in Groot-Brittannië.

Comic Relief bestaat sinds 1985 en organiseert om de twee jaar 'Red Nose Day'. Op deze dag worden mensen aangespoord een rode neus op te zetten en iets geks te doen om geld in te zamelen. Meer dan tweeduizend beroemdheden, onder wie Johnny Depp, John Cleese, Whoopi Goldberg en Robbie Williams, verleenden eerder hun medewerking aan de dag.

Girls Aloud werd vijf jaar geleden geformeerd in het Britse tv-programma 'Popstars - The rivals'. De meiden braken vier jaar geleden door met de liedjes 'Sound of the underground' en 'Jump'. De Sugababes braken in 2000 door met het nummer 'Overload' en scoorden de afgelopen jaren wereldwijd hits met nummers als 'Hole in the head' en 'Stronger'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen