Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Prins Harry als Iraakse soldaat op uitnodiging'

Shownieuws

De Britse prins Harry heeft een foto van zichzelf als Iraakse militair toegevoegd aan een uitnodiging voor een feestje. Eerder trok hij al een nazi-uniform aan.

De Britse prins Harry heeft een foto van zichzelf als Iraakse militair toegevoegd aan een uitnodiging voor een feestje. Met dat feest neemt hij afscheid voordat hij voor een halfjaar als militair naar Irak vertrekt. De Britse krant Daily Star weet te melden dat honderd uitnodigingen met de foto de deur zijn uitgegaan. Twee jaar geleden deed een verkleedpartij van Harry al eens stof opwaaien. Destijds verscheen hij in een nazi-uniform op een feestje.

Het afscheidsfeestje van prins Harry vindt naar verluidt plaats in Mahiki, een trendy nachtclub in Londen. De eigenaar van de club omschrijft zijn tent als 'kitscherig, gek en een plek om plezier te maken'. "Je drinkt in mijn club cocktails uit een watermeloen en je danst op nummers van Wham! en INXS", vertelt hij.

Mahiki is een favoriete uitgaansgelegenheid van de 22-jarige Harry en zijn twee jaar oudere broer William. Onlangs zouden de broers op één avond zestienduizend euro hebben uitgegeven in de hippe club. Het favoriete drankje van Harry is naar verluidt een cocktail van champagne, perziklikeur, cognac en limoen. Het glaasje zou een slordige 150 euro kosten.

Het regiment van prins Harry, die de rang van tweede luitenant heeft, wordt binnenkort uitgezonden naar Irak. Harry wordt daarmee het eerste lid van het Britse koninklijk huis dat in een oorlogssituatie wordt ingezet sinds zijn oom prins Andrew, die in 1982 deelnam aan de Falklands-oorlog tegen Argentinië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen