Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Half miljoen voor ex-drummer Oasis'

Shownieuws

Oasis heeft een voormalige drummer een half miljoen euro betaald. De broertjes Noel en Liam Gallagher betaalden de afkoopsom om hem uit hun bedrijf te werken.

Oasis heeft een voormalige drummer een half miljoen euro betaald. De broertjes Noel en Liam Gallagher betaalden de afkoopsom aan Alan White om hem uit hun bedrijf Definitely Maybe te werken. Dat meldt de Britse krant The Sun maandag.

White werd in 2004 na negen jaar door Noel en Liam uit de band gezet. Volgens Liam werd de drummer ontslagen omdat hij zijn vrouw verkoos boven de band.

Het is niet de eerste keer dat Oasis een afkoopsom betaalt aan een ex-lid van de band. In 1995 ontsloegen de Britse broers drummer Tony McCarr. Hij dreigde een rechtszaak te beginnen om royalties en kreeg ruim acht ton.

Oasis brak in 1994 door met de hit 'Supersonic' van het debuutalbum 'Definitely maybe'. Dat album werd opgevolgd door '(What's the story) morning glory?', waarop de hit 'Wonderwall' staat. Het nieuwe album 'Stop the clocks' van Oasis moet eind dit jaar verschijnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen