Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Madonna naar VS voor zieke vader'

Shownieuws

Madonna wil naar Amerika verhuizen om dichter bij haar zieke vader te zijn. Het popicoon zou dit jaar al twee keer op bezoek zijn geweest bij Tony Ciccone.

Madonna wil naar Amerika verhuizen om dichter bij haar zieke vader te zijn. Het popicoon zou dit jaar al twee keer op bezoek zijn geweest bij Tony Ciccone, die in Michigan wordt behandeld voor darmkanker. Volgens de Britse krant The Sun heeft de superster twee optrekjes in New York op het oog, die beiden meer dan dertig miljoen euro zouden kosten.

Vorige week meldde persbureau UPI al dat de 48-jarige zangeres, die sinds acht jaar in Engeland woont, op huizenjacht in Manhattan was. Als reden werd genoemd dat zij het gehad heeft met de Engelse gebruiken. Ze zou toen haar oog hebben laten vallen op een onderkomen van ruim 27 miljoen euro met zeven slaapkamers, tien badkamers, een sauna en drie keukens.

De carrière van haar echtgenoot Guy Ritchie is voor Madonna eveneens een aanleiding om de Atlantische Oceaan over te steken, meldt The Sun. De 38-jarige regisseur, die onder meer de film 'Snatch' maakte, zou veel tijd doorbrengen in Los Angeles, waar hij werkt aan een televisieshow, een filmproject en een documentaire.

Volgens een anonieme bron van de Britse krant staat het besluit van Madonna vast. "Het plan is om evenveel tijd door te brengen in Londen als in Amerika", vertelt deze. "Madonna, Guy en de kinderen verhuizen dit jaar absoluut."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen