Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cate Blanchett mogelijk in vierde Indiana Jones

Shownieuws

Cate Blanchett is in onderhandeling over een rol in de vierde film over Indiana Jones. De opnamen voor de film moeten later dit jaar van start gaan.

(Novum/AP) - Cate Blanchett zou wel eens tegenover Harrison Ford kunnen komen te staan in het langverwachte vierde deel van de filmreeks over Indiana Jones. De lelieblanke actrice is in onderhandeling over een rol, zo bevestigde haar woordvoerder zaterdag.

Details over de rol die Blanchett zou spelen, werden niet vrijgegeven. De opnamen voor de film, die wordt geregisseerd door Steven Spielberg, moeten later dit jaar van start gaan. George Lucas, de maker van de bekende filmsaga 'Star Wars', neemt de productie voor zijn rekening.

De 64-jarige Ford speelde in 1989 voor het laatst de gebruinde avonturier, in 'The last crusade'. Eerder bestreed hij het kwaad in 'Raiders of the lost ark' (1981) en 'Temple of doom' (1984). Spielberg regisseerde alle delen en Lucas produceerde ze en schreef mee aan de scripts.

Blanchett, die in mei 38 wordt, is momenteel te zien in 'Babel' en 'Notes of a scandal'. In 2004 kreeg zij een Oscar voor haar bijrol in 'The aviator'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen