Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reese Witherspoon verbreekt stilte na scheiding

Shownieuws

Het gaat goed met Reese Witherspoon. Dat vertelt de actrice in het eerste interview dat ze gaf sinds haar scheiding van acteur Ryan Philippe vorig jaar.

Het gaat goed met Reese Witherspoon. Dat vertelt ze in het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. Het is de eerste keer dat de actrice een interview geeft sinds ze vorig jaar de scheiding aanvroeg van acteur Ryan Philippe. De Oscarwinnares vertelt dat haar kinderen Ava (7) en Deacon (3) en haar vriendinnen haar helpen om over de breuk heen te komen. "Ik heb het geluk dat ik een heel leuk leven heb."

Niet alleen haar leven ziet er heel anders uit nu ze geen getrouwde vrouw meer is, ook haar uiterlijk heeft wat veranderingen ondergaan. De 30-jarige Witherspoon vertelt dat ze haar kledingkast heeft uitgeruimd na de breuk. "Er lag een heel grote berg op de grond en bij veel dingen dacht ik: dit ben ik helemaal niet, wat moet ik hiermee?", vertelt ze. "Ik geef erg veel schoenen weg de laatste tijd, daar zijn mijn vriendinnen heel blij mee."

Volgens de actrice is haar weinig representatieve kledingkast mede het gevolg van haar neiging zich erg te identificeren met de rollen die ze speelt. "Toen ik in 'Legally Blonde' speelde, zat ik bijvoorbeeld in een heel erge roze fase", vertelt ze. "En toen ik 'Sweet Home Alabama' deed, droeg ik alleen maar kleding van het modehuis Marni."

Dat soort fases ligt nu echter achter de actrice. Ook zal ze geen styliste meer in de arm nemen. De actrice zweert tegenwoordig bij de smaak en stijl van Olivier Theyskens, de Belgische hoofdontwerper bij het modehuis Nina Ricci. Ze verscheen tijdens de uitreiking van de Golden Globes begin dit jaar in een gele jurk van de ontwerper. "Bij de Golden Globes had ik het gevoel er beter uit te zien dan ooit tevoren." Nu wil Witherspoon dan ook niets anders meer dan kleding van Theyskens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen