Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikaanse producer valt Joss Stone aan

Shownieuws

Joss Stone is een verwend nest dat aanpapt met elke producer die op haar pad komt. Dat beweert producer Dallas Austin, die met de Britse zangeres samenwerkte.

Joss Stone is een verwend nest dat aanpapt met elke producer die op haar pad komt. Dat beweert de Amerikaanse producer Dallas Austin, die met de Britse zangeres samenwerkte voor haar nieuwe album 'Introducing Joss Stone'. Austin doet zijn uitspraken in een interview met Rowdy TV, dat op de videosite YouTube is geplaatst.

De producer, die samenwerkte met onder anderen Michael Jackson, Madonna, Anastacia en TLC, beschuldigt Stone ervan haar lichaam te verkopen voor haar muziek. "Je hebt serieuze artiesten zoals Ciara, die gewoon doen wat ze moeten doen. Maar anderen, zoals Joss Stone, hebben seks met je en gaan vervolgens weg voordat het werk gedaan is", beweert hij. "Ze ruilen seks voor nummers."

Austin, die volgens de Amerikaanse krant New York Post zelf een paar afspraakjes met Stone heeft gehad, claimt dat de 19-jarige Stone meerdere mannen heeft verslonden tijdens de opnamen van haar nieuwste cd. Ze zou iets hebben gehad met rapper Novel en momenteel een relatie hebben met de 41-jarige Raphael Saadiq. Beide mannen werkten mee aan 'Introducing Joss Stone'.

Joss zei zelf vorige week in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People dat ze even helemaal klaar is met mannen. "Ik ben momenteel heel boos op mannen. Ze houden niet op de juiste manier van me", verklaarde ze. "Het is echt moeilijk voor een jonge meid om op de goede plek naar de liefde te zoeken."

De zangeres heeft het de laatste tijd zwaar te verduren. Ze krijgt ook kritiek in haar vaderland Groot-Brittannië omdat ze 'te Amerikaans' zou worden. Tijdens de uitreiking van de Brit Awards vorige maand maakte ze een slechte beurt door met een Amerikaans accent een prijs te overhandigen aan James Morrison. Ook haar recente make-over, waarvoor ze haar blonde haren bewerkte met een rode kleurspoeling en een permanent, doet het niet goed bij het thuisfront. Stone verhuisde op haar vijftiende naar de Verenigde Staten nadat ze een zangwedstrijd had gewonnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen