Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Harry Potter-actrice gestalkt'

Shownieuws

De Britse politie heeft een man ondervraagd omdat hij Emma Watson zou hebben lastig gevallen. De 16-jarige actrice speelt Hermione in de Harry Potterfilms.

De Britse politie heeft een man ondervraagd omdat hij Emma Watson lastig zou hebben gevallen. De man zou de 16-jarige actrice, bekend als Hermione Granger uit de Harry Potterfilms, hebben gevolgd tot in de schoolbanken. Dat meldt de Britse krant The Sun zaterdag.

De vermeende stalker, die ergens in de twintig zou zijn, zou de actrice zo bewonderen dat hij openbare lezingen op haar school volgde, om zo dicht mogelijk bij haar in de buurt te zijn. Emma raakte volgens een bron bij de krant gealarmeerd toen de man haar aansprak over de Harry Potter-films. De politie werd vervolgens ingeschakeld omdat de actrice de man niet kende en zich bedreigd voelde.

De man zou door de politie zijn aangesproken op zijn gedrag en is sindsdien niet meer in de buurt van Watson gesignaleerd. Wel wordt de actrice volgens de bron sinds het incident bewaakt door een bodyguard.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen