Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mischa Barton vindt Paris Hilton nep

Shownieuws

Mischa Barton heeft helemaal niets met Paris Hilton. In de media worden de twee neergezet als vriendinnen maar daar klopt volgens de The O.C.-actrice niets van.

Mischa Barton heeft helemaal niets met Paris Hilton. In de media worden de twee jonge beroemdheden neergezet als vriendinnen, maar daar klopt volgens Barton niets van. De actrice, bekend van haar rol als Marissa Cooper uit The O.C., noemt Hilton in de Britse krant The Daily Record zelfs een 'nepberoemdheid'.

De 21-jarige Barton vertelt dat ze de hotelerfgename amper kent. "Paris en ik bewegen ons in heel andere kringen", verzekert ze. "Ik vind het raar dat wij allemaal over één kam worden geschoren. Het klopt dat ik bevriend ben met Nicole Richie. Maar daar houdt het dan ook mee op." Richie was lange tijd de beste vriendin van Hilton, maar hun vriendschap is al een tijdje bekoeld.

Mischa, die regelmatig in het nachtleven van Los Angeles wordt gespot, wordt ook liever niet geassocieerd met Hilton, die ook wel van een feestje houdt. "Ik denk dat er een verschil is tussen mensen die beroemd zijn door het werk dat zij doen en nepberoemdheden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen