Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Leven Anna Nicole Smith verfilmd

Shownieuws

Het leven van Anna Nicole Smith wordt verfilmd. De film over de vorige maand overleden voormalige playmate zou al in juni kunnen worden uitgebracht.

Het leven van Anna Nicole Smith wordt verfilmd. De film over de vorige maand overleden playmate zou al in juni kunnen worden uitgebracht. Dat vertelde producent Jack Nasser van All-Media Productions aan CNN. Momenteel wordt gezocht naar een geschikte hoofdrolspeelster.

De film vertelt het verhaal van Anna Nicole vanaf haar zeventiende tot aan haar dood, op 39-jarige leeftijd. Onder meer haar huwelijk met de 63 jaar oudere miljardair Howard Marshall II en de dood van haar 20-jarige zoon Daniel komen aan bod.

Producent Nasser zei tegen CNN dat de film in eerste instantie bedoeld is voor het grote scherm, maar dat de productie ook op televisie zou kunnen verschijnen. Het productiebedrijf heeft het niet nodig gevonden om de rechten op het verhaal van Smith te verkrijgen. "Ze is zo beroemd", legt Nasser uit. "Ze is publiek bezit geworden en daarom is toestemming haar verhaal te verfilmen niet nodig."

Anna Nicole Smith overleed op 8 februari nadat ze onwel was geworden in een hotelkamer in Florida. Naar de doodsoorzaak loopt nog een onderzoek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen