Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Larry Birkhead dumpt advocaat

Shownieuws

Larry Birkhead heeft zijn advocate aan de kant geschoven. De ex-vriend van Anna Nicole Smith voerde met haar de voogdijzaak over het dochtertje van Smith.

Larry Birkhead dumpt advocaat

Larry Birkhead heeft zijn advocate aan de kant geschoven. De ex-vriend van Anna Nicole Smith voerde met haar de strijd in de voogdijzaak over het dochtertje van Smith, de halfjaar oude Dannielynn. Volgens de Amerikaanse website TMZ is sprake van een gezamenlijke beslissing.

De breuk tussen Birkhead en zijn advocate komt niet als een verrassing. Al enige tijd doen geruchten de ronde over flinke meningsverschillen tussen de twee.

Birkhead woonde vrijdag een zitting bij op de Bahama's, waar hij werd vertegenwoordigd door een advocaat die van het eiland afkomstig is. Het is niet duidelijk of de blonde fotograaf al een nieuwe advocaat heeft in de Verenigde Staten.

De 34-jarige Birkhead probeert al maanden aan te tonen dat hij de vader is van Dannielynn. Howard K. Stern, de laatste partner van Smith, staat op de geboorteakte geregistreerd als de vader van het meisje. Birkhead wil dat Stern DNA afstaat om hem uit te sluiten als de vader.

Anna Nicole overleed op 8 februari op 39-jarige leeftijd in een hotelkamer in Florida. Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak was, maar speculaties over een overdosis drugs zijn hardnekkig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen