Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lindsay Lohan weer aan de drank'

Shownieuws

Het nuchtere bestaan van de onlangs afgekickte Lindsay Lohan heeft niet lang standgehouden. De filmster zou avond na avond rondhangen in nachtclubs in New York.

'Lindsay Lohan weer aan de drank'

Het nuchtere bestaan van de onlangs afgekickte Lindsay Lohan heeft niet lang standgehouden. De jonge filmster hangt avond na avond rond in nachtclubs in New York. Daarbij spuugt het roodharige feestbeest niet in de glaasjes alcoholische drank, vertellen anonieme bronnen aan de Amerikaanse krant New York Post.

Vorige week zou de 20-jarige Lohan nog met acteur Jude Law zijn gespot in de hippe club The Box. "Ze dronk champagne en danste met vier lookalikes", zegt een bron. Ook zou ze haar gezicht hebben laten zien in de clubs Stereo, Butter en Bungalow 8.

Volgens een woordvoerder van de veelbesproken socialite, die bekend werd door rollen in de films 'Freaky Friday' en 'Mean girls', gaat alles goed met Lohan. "Ze neemt elke dag zoals die komt."

De actrice, die onlangs was te zien in de film 'Bobby', liet zich in januari opnemen in een afkickkliniek in Los Angeles, waaruit zij eind vorige maand werd ontslagen. In december onthulde Lohan te lijden aan een drankprobleem en al sinds een jaar bijeenkomsten te bezoeken van de Anonieme Alcoholisten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen