Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Michael Hutchence verkoopt Kylie-fax

Shownieuws

Rhett Hutchence, de broer van de overleden Michael Hutchence, verkoopt bezittingen van de INXS-zanger op eBay. Hij heeft ook een fax aan Kylie Minogue uit 1990.

Rhett Hutchence, de broer van de overleden INXS-voorman Michael Hutchence, verkoopt diens persoonlijke bezittingen op de Australische site van eBay. Onder de spulletjes is een fax die de rocker stuurde aan Kylie Minogue, met wie de rocker begin jaren negentig een relatie had.

De fax, die Michael in 1990 stuurde, was kort en bondig. Er staat 'good morning' en hij is ondertekend met kusjes en een hart. Rhett, die de spullen aanbiedt onder de naam rhettttro, zou nog een fax aan Kylie in zijn bezit hebben. "Ik heb er nog eentje die een stuk ranziger is", zei de op geld beluste broer tegen de BBC. Hij zegt echter dat hij deze in zijn bezit houdt.

Rhett heeft inmiddels meer dan vijftig artikelen verkocht. De internetveiling van liedteksten, tekeningen en T-shirts van de rocker is volgens de BBC bij de moeder van de twee, Patricia Glassop, in het verkeerde keelgat geschoten. Naar verluidt heeft Glassop haar zoon onterfd naar aanleiding van de verkoop van de persoonlijke spullen.

Michael Hutchence werd in 1997 dood gevonden in een hotelkamer in Sydney. De rocker had zich opgehangen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen