Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chris Silos presenteert nieuw quizprogramma

Shownieuws

Chris Silos gaat Cash or Crash presenteren. In het nieuwe programma van Veronica strijden twee kandidaten om een tweedehands auto. Zij zetten hun eigen auto in.

Chris Silos gaat Cash or Crash presenteren. In het nieuwe quizprogramma van Veronica strijden twee kandidaten om een goede tweedehands auto. Beide deelnemers zetten daarvoor hun eigen auto in. Het programma is onderdeel van de automaand op de tv-zender.

De presentator wordt bijgestaan door twee sexy assistentes in bikini, die gewapend zijn met mokers. Na elke ronde slaan ze in op de auto van de verliezer. De winnaar is degene die aan het einde van de vijf vragenrondes de meeste vragen goed heeft.

Silos begon zijn televisiecarrière bij het brutale jongerenprogramma 6Pack, dat 's nachts werd uitgezonden. Na een paar seizoenen stapte hij over naar de jongerenzender BNN. In 2004 werd hij ontslagen nadat hij een ongeluk had veroorzaakt in een bedrijfsauto en geen rijbewijs bleek te hebben. Daarna vond hij onderdak bij de kinderzender Nickelodeon.

De eerste aflevering van Cash or Crash is vrijdag te zien op Veronica.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen