Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby van zanger Di-rect ontroert Spike

Shownieuws

Spike, de gitarist van rockband Di-rect, was 'zwaar ontroerd' toen hij de pasgeboren dochter Lila van zanger Tim voor het eerst in zijn armen hield.

Baby van zanger Di-rect ontroert Spike

Spike, de gitarist van rockband Di-rect, was 'zwaar ontroerd' toen hij de pasgeboren dochter Lila van zanger Tim Akkerman voor het eerst in zijn armen hield. "Ik heb haar als eerste van de band gezien en moet bekennen dat mijn hart sneller ging kloppen toen ik haar vasthield. Het is zo heftig en raar om een van je beste maatjes in een soort vrouwelijke vorm te zien. Echt bijzonder."

Lila heeft volgens de gitarist dezelfde ogen als Tim: grote blauwe knikkers. De zanger is het daarmee eens. "Als je foto's van mij van vroeger bekijkt, zie je wel overeenkomsten." Net als Tim heeft Lila, hoe klein ze nog is, een dikke bos donker haar.

De naam Lila, die wordt uitgesproken als de kleur, hebben Tim en zijn vriendin Stephanie gekozen omdat ze de klank mooi vinden. "Dat je niet denkt dat het mijn favoriete kleur is", lacht Tim.

Lila Martine Ina Akkerman, zoals de kleine voluit heet, werd zaterdag geboren in Den Haag. Tim en Stephanie trouwen op 7 juli.

Het nieuwe album van Di-rect, dat titelloos is, komt op 2 maart uit. De eerste single 'A good thing' ligt vanaf 9 februari in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen