Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nummer Ilse DeLange gebruikt voor toneelstuk

Shownieuws

Ilse DeLange zingt de leadsong van het toneelstuk 'Steel magnolias'. Het is voor het eerst dat een lied wordt verbonden aan een toneelstuk, stelt de producent.

Nummer Ilse DeLange gebruikt voor toneelstuk

Ilse DeLange zingt de leadsong van het toneelstuk 'Steel magnolias'. Het nummer 'I love you', afkomstig van haar album 'The great escape', zal te horen zijn tijdens een van de cruciale scènes van de voorstelling. Een primeur, want het is voor het eerst dat een lied wordt verbonden aan een toneelstuk, stelt producent V&V Entertainment.

De nieuwe single van Ilse DeLange sluit volgens de producent van de voorstelling perfect aan op de verhaallijn. 'Steel magnolias' is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1989 met Julia Roberts en Dolly Parton. Het verhaal gaat over zes vrouwen uit een provinciestadje die regelmatig samenkomen in een schoonheidssalon en daar lief en leed met elkaar delen.

In de toneelversie, die op 25 maart in première gaat, zijn rollen weggelegd voor onder anderen Karin Bloemen en Renée Soutendijk en haar dochter Caro Lenssen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen