Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tros komt met tweede Mis(s) Verkiezing

Shownieuws

De Tros komt op 6 juni voor de tweede keer met een Mis(s) Verkiezing voor gehandicapte vrouwen. De show wordt gepresenteerd door Lucille Werner.

De Tros komt op 6 juni voor de tweede keer met een Mis(s) Verkiezing, waarin gehandicapte vrouwen strijden om de titel Mis(s) 2007. Vorig jaar was het programma al een groot succes. Toen ging Roos Prommenschenckel, die door een aandoening aan haar nek in een rolstoel ligt, er met het kroontje vandoor. Het programma wordt opnieuw gepresenteerd door initiatiefneemster Lucille Werner, die zelf mank is aan een been.

Werner is dolgelukkig dat het programma vorig jaar hoge ogen gooide. Ze hoopt dat er binnen een aantal jaar een Europese variant van de show komt. Eind vorig jaar werd wel al bekend dat de rechten zijn verkocht aan Groot-Brittannië. Heather Mills, de aanstaande ex-vrouw van Paul McCartney, zou zijn benaderd voor de presentatie.

Vrouwen die aan de Nederlandse verkiezing mee willen doen, kunnen zich inschrijven via de site van de Tros. Op 14 april is er een selectiedag, waar twintig potentiële Mis(s)en worden geselecteerd. Daarna mag het publiek via internet stemmen op zijn favoriet. Twaalf vrouwen doen uiteindelijk mee aan de liveshow in juni. Daarin kiest het publiek uiteindelijk de winnaar uit vier door een jury geslecteerde kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen