Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Liz Hurley in India voor traditionele bruiloft

Shownieuws

Liz Hurley en Arun Nayar zijn maandag in de Indiase stad Mumbai aangekomen voor een traditionele Indiase bruiloft. Ze trouwden dit weekeinde al in Engeland.

(Novum/AP) - Elizabeth Hurley en haar man Arun Nayar zijn maandag in de Indiase stad Mumbai aangekomen voor een traditionele Indiase bruiloft. Het stel trouwde het afgelopen weekeinde al tijdens een tweedaagse ceremonie in Groot-Brittannië, waarbij Elton John zaterdag getuige zou zijn geweest.

In India wacht het pasgetrouwde stel een zesdaagse viering. Maandag ondergaan Liz en Arun naar verluidt een traditionele haldi-ceremonie. Daarbij worden ze ingesmeerd met een pasta van de Indiase specerij kurkuma, melk en room, wat een reinigende werking zou hebben. Ook zouden ze er een mooier uiterlijk van krijgen. Daarna moeten de oudere familieleden het koppel zegenen door het een gelukkig huwelijk toe te wensen.

De ceremonie van maandag wordt bezocht door een select groepje mensen. 's Avonds staat een formeel diner op het programma. Dan heeft het pasgetrouwde stel een dag rust, om van woensdag tot en met zaterdag te worden ondergedompeld in feestelijkheden op het paleis van de maharadja van de stad Jodhpur. Daar vindt vrijdag de zogeheten mehendi-ceremonie plaats, waarbij de handen van Liz worden beschilderd met henna.

De 41-jarige Hurley en 42-jarige Nayar zijn sinds 2003 een stel. Het is het eerste huwelijk voor de Britse actrice en het tweede voor Nayar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen