Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Police naar Amsterdam ArenA

Shownieuws

The Police geeft op 13 september een concert in de Amsterdam ArenA. Het optreden maakt deel uit van de Celebration Tour. De voorverkoop gaat vrijdag van start.

The Police geeft op 13 september een optreden in de Amsterdam ArenA. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt. Het optreden maakt deel uit van de Celebration Tour, waarmee de band start in de Verenigde Staten en daarna vertrekt naar Europa. De kaartverkoop van het concert in Nederland gaat vrijdag van start.

The Police werd wereldberoemd met hits als 'Roxanne', 'Message in a bottle' en 'Every breath you take'. De band, die bestaat uit zanger Sting, drummer Steward Copeland en gitarist Andy Summer, viel in 1984 uiteen. Begin dit jaar werd na veel speculaties een reünie aangekondigd. Het eerste optreden van de herenigde groep was als openingact bij de uitreiking van de Grammy Awards.

Een deel van de opbrengst van de tournee van The Police gaat naar WaterAid, een organisatie die armoede bestrijdt door de toegang tot veilig water te bevorderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen