Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elton John getuige bij huwelijk Elizabeth Hurley

Shownieuws

Elton John heeft Elizabeth Hurley zaterdag weggegeven aan de Indiase zakenman Arun Nayar. De zanger was getuige bij de tweede huwelijksceremonie van het stel.

Elton John heeft Elizabeth Hurley zaterdag weggegeven aan de Indiase zakenman Arun Nayar. De zanger was getuige bij de tweede huwelijksceremonie van het stel in een kasteel in Gloucestershire. Dat melden diverse Britse media zondag. Vrijdag trouwden Hurley en Nayar al in het geheim tijdens een intieme plechtigheid waarbij alleen twee getuigen aanwezig waren.

De ceremonie zaterdagavond, die plaatsvond volgens de traditie van de Anglicaanse kerk, werd bijgewoond door sterren als Donatella Versace, Eva Herzigova, Victoria Beckham en Elle McPherson. Hugh Grant, die dertien jaar een relatie had met Hurley, werd ook verwacht. Maar nieuwsgierigen en journalisten die buiten het kasteel stonden, hebben hem niet gezien.

Tijdens het feest na de ceremonie zouden de pasgetrouwde tortelduifjes hun gasten een Bollywoodfilm hebben laten zien waarin zij zelf de hoofdrollen spelen. De film, die traditioneel was gevuld met zang en dans, zou zijn opgenomen tijdens de laatste reis van het stel naar India. Een huwelijksgast vertelt de krant Times of India dat de film door het bruidspaar was gemaakt als alternatief voor de traditionele speeches en dankwoorden.

De 41-jarige Hurley en de 42-jarige Nayar zijn zondag naar India gevlogen, waar ze op traditionele Indiase wijze nog een keer in het huwelijksbootje stappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen