Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'McCartney tevreden over echtscheidingsproces'

Shownieuws

Paul McCartney heeft het gevoel aan de winnende hand te zijn in de echtscheidingszaak met Heather Mills. Dat vertelde de ex-Beatle aan vrienden.

Paul McCartney heeft het gevoel dat hij aan de winnende hand is in de echtscheidingszaak waarin hij is verwikkeld. De voormalige Beatle en zijn toekomstige ex-vrouw Heather Mills stonden afgelopen week tegenover elkaar in een Londense rechtszaal. Vrienden van Paul vertellen in de Britse tabloid The Sunday Mirror dat hij tevreden is met het verloop van de rechtszaak tot nu toe.

McCartney zou zijn vrienden hebben verteld erg blij te zijn met de rechter in de zaak. "Hij staat aan onze kant", zou hij hebben gezegd. "We hebben tot nu toe op elk punt gewonnen." De muzikant zou zijn ex-vrouw om de oren hebben geslagen met een 'waarheid en leugens-dossier', waarin alle uitspraken zijn opgeslagen die Mills de afgelopen jaren in het openbaar heeft gedaan.

Met dat dossier zouden de advocaten van McCartney willen aantonen dat Mills een leugenaar is die zichzelf regelmatig tegenspreekt. Mills beschuldigt haar ex-man onder meer van mishandeling en alcoholisme. Ze wil aanspraak maken op een deel van het vermogen van de muzikant, dat wordt geschat op ruim een miljard euro.

De 64-jarige McCartney en de 39-jarige Mills gingen in mei vorig jaar na een huwelijk van vier jaar uit elkaar. De echtscheidingsprocedure startte in juli. Het stel heeft een 3-jarige dochtertje, Beatrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen