Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foxy Brown hoeft niet de cel in

Shownieuws

Foxy Brown hoeft niet de gevangenis in. De rapper werd in februari gearresteerd, nadat zij een medewerkster van een schoonheidssalon zou hebben mishandeld.

Foxy Brown is een gevangenisstraf bespaard gebleven. De rapper werd in februari gearresteerd, nadat zij een medewerkster van een schoonheidssalon zou hebben mishandeld. De rechter in New York besloot de hiphopzangeres te sparen, meldt BBC News.

Dinsdag beschuldigde Brown de agenten die haar inrekenden van racisme. Ze beweerde dat ze halfnaakt uit de schoonheidszaak werd gesleept, om de simpele reden dat ze een zwarte huidskleur heeft.

De 27-jarige artieste heeft nog een voorwaardelijke straf, omdat zij in 2004 twee medewerkers van een nagelstudio zou hebben aangevallen. Volgens de rechter is dit de laatste kans die Brown krijgt. "Nog een derde keer en het spel is uit", zei de rechter volgens de Britse nieuwsdienst.

Foxy Brown, die eigenlijk Inga Marchand heet, staat bekend om haar sexy outfits en teksten. Ze heeft drie soloalbums gemaakt. De release van haar nieuwe album, 'Black Roses', staat gepland voor deze zomer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen