Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Harry Potter' tekent voor laatste twee films

Shownieuws

Daniel Radcliffe, de hoofdrolspeler in de films over Harry Potter, heeft getekend voor de laatste twee delen van de serie. De acteur kijkt uit naar de opnames.

Daniel Radcliffe, de hoofdrolspeler in de zevendelige filmreeks over Harry Potter, heeft getekend voor de laatste twee delen van de serie. De jonge acteur kijkt uit naar de opnames voor de zesde film in september, zo vertelt producent Warner Bros aan BBC News.

'Harry Potter and the half-blood prince' moet volgend jaar verschijnen. Het laatste deel van de reeks over de tovenaarsleerling, 'Harry Potter and the deadly hallows', komt waarschijnlijk niet eerder dan 2010 in de bioscoop. In juli verschijnt de vijfde film 'Harry Potter and the order of the phoenix'.

Schrijfster J.K. Rowling legde onlangs de laatste hand aan het zevende boek in de fantasiereeks. 'Harry Potter and the deadly hallows' komt in juli op de markt.

De 17-jarige Radcliffe wist in 2000 de rol van Potter te bemachtigen, toen hij elf jaar oud was. De filmster debuteerde dinsdag op het toneel in het Londense West End. Voor zijn rol in het stuk 'Equus', waarvoor hij uit de kleren moest, kreeg hij veel positieve recensies.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen