Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spek & Bonen Show gaat uit als nachtkaars

Shownieuws

De Spek & Bonen Show stopt ermee. Het nachtprogramma van de VPRO werd te weinig bekeken, verklaart de publieke omroep. De programmering wisselde nogal.

De Spek & Bonen Show stopt ermee. Het nachtprogramma van de VPRO werd te weinig bekeken, verklaart de publieke omroep. De show, die vier nachten per week rond de klok van 01.00 uur wordt uitgezonden, is nog tot en met volgende week donderdag te zien.

De 'talkshowquiz', zoals de makers het programma omschrijven, begon als 'De staat van verwarring'. Vanwege tegenvallende kijkcijfers werd de show verplaatst naar een later en steeds wisselend tijdstip. De onstabiele programmering is volgens de makers één van de redenen dat de kijker het liet afweten. "Als we dan uitgaan als een kaars, dan toch in ieder geval als een nachtkaars", laten ze vrijdag weten.

De Spek & Bonen Show wordt gepresenteerd door Ronald Snijders en Pieter Jouke. In de quiz nemen twee Nederlanders, die op een gekke manier de actualiteit hebben gehaald, het tegen elkaar op. Productiebedrijf CCCP, die de show bedacht, werkt momenteel aan een nieuw concept voor de VPRO. Het programma moet een broedplaats worden voor nieuw talent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen