Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Neef Kelly Osbourne voelt zich schuldig

Shownieuws

De neef van Kelly Osbourne voelt zich schuldig. De zangeres barstte in huilen uit op een benefietgala voor een stichting die aids bestrijdt. Hij heeft aids.

De neef van Kelly Osbourne voelt zich schuldig. De zangeres barstte vorige maand in huilen uit op een benefietgala voor een stichting die aids bestrijdt. De dochter van rocker Ozzy Osbourne verklaarde toen dat de zaak haar aan het hart ging, omdat een familielid besmet was met hiv.

Dat familielid blijkt haar neef Terry Longden te zijn. "Ik heb haar gevraagd het te zeggen, want misschien was iemand er mee geholpen", zegt hij in het Amerikaanse tijdschrift Starpulse. Hij zegt niet verwacht te hebben dat Kelly in huilen zou uitbarsten.

De 23-jarige Osbourne werd bekend als dochter van rocker Ozzy Osbourne. In de realityshow The Osbournes was het wel en wee van de familie te volgen, onder meer de strijd van moeder Sharon tegen kanker.

Longden ontdekte dat hij hiv-positief was toen hij zes jaar geleden een test liet doen. "Ik wilde het de familie vertellen, maar toen werd net bekend dat Sharon kanker had", zegt hij. "In die tijd had iedereen het over aids, en Ozzy had al zoveel vrienden zien doodgaan." De reactie van Sharon en rocker Ozzy kwam dan ook uit onverwachte hoek. "Ze reageerden heel lief en begripvol, ik kan me geen betere familie wensen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen