Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Lammers speelt hoofdrol in roadmusical

Shownieuws

Frank Lammers speelt de hoofdrol in de roadmusical 'Route 66'. Het is de eerste hoofdrol voor Lammers in een grote musical. De première is op 25 november.

Frank Lammers gaat de hoofdrol spelen in de roadmusical 'Route 66'. Dat hebben de producenten Beeldenstorm en Harry Kies Theaterproducties maandag bekendgemaakt. Eerder maakten zij de succesvolle musicalversie van 'Turks fruit', waarin Antonie Kamerling de hoofdrol vertolkte.

De hoofdrol in 'Route 66' is de eerste voor Lammers in een grote musical. Vorig jaar werd hij onderscheiden met een Gouden Kalf voor beste acteur voor zijn rol in 'Nachtrit'. Verder speelde hij in films als 'Wilde mossels' en in de toneelversie van 'Dogville'.

In 'Route 66' speelt hij de rol van Tom. In enkele voorstellingen wordt de rol overgenomen door Bastiaan Ragas en Jim de Groot. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Loes Haverkort. Zij was eerder te zien in de film 'Eilandgasten' en de Tien-serie Van Speijk.

'Route 66' gaat over een verlaten dorpje aan de snelweg 66, waar de komst van een vreemdeling de rust onder grote druk zet. Nummers als 'Born to be wild' en 'Get your kicks on route 66' zullen de revue passeren, maar ook nieuwe Nederlandstalige nummers komen aan bod.

'Route 66' gaat op 25 november in première in Tilburg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen