Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Drifters aan de dood ontsnapt

Shownieuws

De leden van Amerikaanse popgroep The Drifters zijn ternauwernood ontsnapt aan de dood. Ze waren betrokken bij een auto-ongeluk.

De leden van de Amerikaanse popgroep The Drifters zijn ternauwernood ontsnapt aan de dood. Ze raakten maandagochtend betrokken bij een ernstig auto-ongeluk toen ze tijdens een tournee van een concert in Newcastle terugreden naar Londen. Het voertuig waarin ze zaten kwam in botsing met een auto die overstekend wild probeerde te vermijden, vermoedelijk een hert. Dat meldt het persbureau Reuters.

Alle vier de bandleden, Peter Lamarr, Victor Bynoe, Rohan Turney en Patrick Alan, zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels zijn drie van de vier weer veilig in Londen. Alan wordt nog behandeld aan een hoofdwond. Volgens een politiewoordvoerder is het een wonder dat er geen doden zijn gevallen.

The Drifters scoorde hits als 'Under the boardwalk' en 'Saturday night at the movies'. Op zijn website claimt de band de oudste groep in de popgeschiedenis te zijn die nog steeds live optreedt. De groep, die een aantal keren van bandleden wisselde, werd in 1953 opgericht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen