Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aktueel betaalt boete voor Yolanthe

Shownieuws

De redactie van het tijdschrift Aktueel Sportief betaalt de boete die Yolanthe Cabau van Kasbergen vorige week kreeg. Ze nam een magazine mee zonder te betalen.

De redactie van het tijdschrift Aktueel Sportief is in de bres gesprongen voor Yolanthe Cabau van Kasbergen. De redactie betaalt de boete van 130 euro die de 21-jarige actrice vorige week kreeg nadat ze in een Amsterdamse supermarkt een Aktueel meenam zonder te betalen.

Na het incident donderdag werd de soapster uit ONM aangehouden en zat ze enkele uren vast op een politiebureau. Haar management spreekt van een ongelukkig misverstand. Yolanthe zou zo diep in gesprek zijn geweest met haar goede vriend Mark van Eeuwen, bekend uit Goede Tijden, Slechte Tijden, dat ze bij de kassa wel haar boodschappen op de band legde, maar niet het blaadje. Met het tijdschrift nog onder haar arm werd ze bij de uitgang door een beveiligingbeambte aangehouden.

De redactie laat weten ervan overtuigd te zijn dat Yolanthe het tijdschrift niet bewust heeft gestolen. "Wij geloven dat het allemaal geheel per ongeluk is gegaan." Daarom wil het magazine de boete voor haar betalen. Wel wordt benadrukt dat het om een eenmalig gebaar gaat en dat de redactie diefstal van het tijdschrift niet wil stimuleren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen