Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Presentatoren Top Gear nemen single op

Shownieuws

De Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond gaan een single opnemen met Justin Hawkins, de voormalig voorman The Darkness.

De Top Gear-presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond gaan een single opnemen met Justin Hawkins, de voormalige zanger van de Britse rockband The Darkness. Het zou daarbij gaan om een cover van het nummer 'Red lights spell danger', van Billy Ocean, meldt The Sun. Tijdens de special Top Gear of the Pops, die vrijdag te zien is op de BBC, brengt de band het lied ten gehore. De uitzending staat in het teken van het goede doel.

Naar verluidt is Clarkson de drummer van de band, May de toetsenist en Hammond de bassist. Hawkins neemt de zang voor zijn rekening. Ook zou hij de presentatoren van het populaire autoprogramma kledingtips geven en ze de grondbeginselen van rock-'n-roll bijbrengen.

Hawkins doet ook mee aan de Britse voorronden van het Eurovisie Songfestival. Hij neemt het daarin op tegen onder anderen ex-Atomic Kitten Liz McClarnon en Brian Harvey, ex-zanger van de boyband East 17.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen