Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huijbregts en Torn genomineerd voor cabaretprijzen

Shownieuws

Cabaretiers Marc-Marie Huijbregts en Kees Torn zijn genomineerd voor de cabaretprijs Poelifinario 2006-2007. Javier Guzman maakt kans op de Neerlands Hoop.

De cabaretiers Marc-Marie Huijbregts en Kees Torn zijn genomineerd voor de Poelifinario 2006-2007. Dat heeft de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) bekendgemaakt. De prijs wordt toegekend aan de theatermakers met de beste avondvullende voorstelling van het seizoen.

Huijbregts is genomineerd voor zijn programma 'Opdat ik niet vergeet'. Torn dingt mee met zijn voorstelling 'Dood en verderf'. De Poelifinario is vernoemd naar een door Toon Hermans bedachte fictieve tropische vogelsoort.

Javier Guzman is genomineerd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor theatermakers met een opvallend eerste, tweede of derde avondvullend programma. Hij dankt zijn nominatie aan zijn derde show 'Delirium'.

De VSCD Cabaretprijzen worden op 11 november uitgereikt in de Kleine Komedie in Amsterdam. De prijzen worden sinds 2003 jaarlijks vergeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen